top of page

Info

To check

Draag makkelijke, comfortabel zittende kleding.

Een niet te volle maag is fijn.

Zorg dat je zo'n 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Veel vroeger is niet nodig (er is geen wachtruimte).

In de studio zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Je mag natuurlijk ook je eigen handdoek, matje of deken meenemen als je dat fijn vindt.

Safety First

Als je zwanger bent, een blessure hebt, of een ander lichamelijk ongemak, meldt dit dan altijd aan de betreffende docent vóór aanvang van de les. Consulteer een arts voordat je met lessen begint als je er niet zeker van bent of je yogalessen kunt volgen.

Luister goed naar de signalen van je lichaam en handel hier zorgvuldig naar. Voer geen oefeningen uit die pijnlijk of onprettig voor je zijn.
Vraag het gerust wanneer je een oefening niet begrijpt.

De studio

De studio is in schoolvakanties en op sommige nationale feestdagen gesloten. In juli en augustus is een aangepast zomerrooster van kracht. 

Yoga Home is een kleinschalige studio aan huis, midden in de stad, voor 1 tot maximaal 5 deelnemers. De ruimte is volledig privé en te bereiken middels een aparte ingang. Doordat de studio zich in de tuin bevindt is de omgeving groen en overheerst kalmte, perfect geschikt voor de rustige yogavormen die we doen: Yin Yoga, Easy Flow Yoga, Prenatal Zwangerschapsyoga, Postnatal Yoga en Mama & Baby Yoga. 
 

Bereikbaarheid

De locatie van Yoga Home is zeer goed bereikbaar. Op 5 à 10 minuten loop- en fietsafstand van het centrum van Maastricht. Daarnaast is er een bushalte op 50 meter (1 minuut) loopafstand en veel parkeergelegenheid voor zowel fietsen als auto’s. Kijk hier voor de contactgegevens.

 

Algemene voorwaarden
fullsizeoutput_5601_edited.jpg
bottom of page