top of page

Lesaanbod

fullsizeoutput_5a07_edited.jpg

Mild & Ontspannend

Yoga Home is de thuisbasis voor mensen die al graag yoga doen of die het juist een keer willen proberen. Alle yogavormen die je vindt bij Yoga Home zijn mild en meditatief van aard en gericht op welzijn, ontspanning en herstel. De aangeboden yogavormen helpen om naar jezelf te luisteren en te doen wat goed voelt voor jou. Het aanbod is geschikt voor alle niveaus, waardoor iedereen zijn eigen, unieke pad kan volgen.  De kleinschalige, persoonlijke en betrokken sfeer helpt hierbij (het varieert hoe vol een les is: van 1 tot maximaal 5 deelnemers).

Zwangerschap

Ook biedt Yoga Home speciale lessen voor zwangere vrouwen en (nieuwe) moeders: Zwangerschapsyoga, Postnatal Yoga, Mama & Baby Yoga en een bevalcursus. Je lichaam is tot iets geweldigs in staat: het dragen en bevallen van een kind. Maar dit proces kan ook heel uitdagend zijn voor je lichaam en geest. Daarom is nu de tijd om langzaamaan en respectvol met deze veranderingen om te gaan in een yogales. Samen gaan we oefenen met houdingen, ademhalingstechnieken, tips en ontspanningsoefeningen om je zo goed mogelijk te ondersteunen in deze speciale tijd.

Vanwege de kleinschaligheid van de studio kunnen lessen geboekt worden tot 18 uur voor aanvang van de les. Annuleren kan tot 6 uur voor aanvang.

Bekijk alle lessen en ontdek welke het beste bij jou past!

 

bottom of page